pakshoo interiørdesign

oppussing, interiør design

interiør design: Arel Arkitekter Gruppen
år: 2014
fotograf: Arsh Afshar

oppussing, interiør design

Arel designteam i design kontor , møterom og konferanserom forvaltning og drift av kjemiske produksjonsbedrift utvidet Pakshoo møtt med følgende punkter :
En renovert bygning , det var en endring av offentlig belysning , maling , gulv , og det var Cornice . ( B ) en vekt på kvalitet og frivillig handling av arbeidsgiver i utformingen av interiørarkitekt
Design strategi :
I motsetning til andre deler av de fire- etasjes bygning som var Mahgvny mørke farger med et fargetema , sette farge spesielt designet i lyse farger, kombinert med hvitt har blitt vurdert.
Alle kontormøbler i henhold til tilgjengelig plass , planlegging og design som passer til både effektivitet og skjønnhet , og i så måte som enhver annen prosjektering og gjennomføring ble ansett for Atvvdhay .

oppussing, interiør design

Velg en farge:
A. – Kontormøbler:
Forutsatt at de SM forskjellige farger for å få fargen til dekselet, i brun farge som ble valgt.
B – Bakgrunn: Gitt den opprinnelige konseptdesign av hvite og lyse hvite fargen og den andre fargen blir den samme ideen ble brukt. For eksempel ble en konferanse rom til rom layout og CEO prøve valgt fra to farger harmonisk sammen.

oppussing, interiør design

maleri:

brun bakgrunnsfarge vil bidra til å fylle plassen .
På toppen av veggene , som en vegg som kartet er CNC viktigste auditorium vegger, tre Horisontal Wall dekselet tatt under et spesielt lys , er lineær lys på veggen .
Velg tapet og gardiner i brun , jo mørkere farge og valg av kontormøbler som elementer innskrevet på kilden til deres lysere farge er brun

oppussing, interiør design

  Før utforme og implementere                   Ved hjelp av print på glass
oppussing, interiør design oppussing, interiør design

oppussing, interiør design

 

oppussing, interiør design oppussing, interiør design oppussing, interiør design

 

oppussing, interiør designoppussing, interiør designoppussing, interiør design oppussing, interiør design

 

Comments are closed.